Hello, how can we help you?

Recruiting / 1 Aug 2017

Associate Trainee (Tampere)

We are one of the largest and most experienced law firms in Finland. We have been providing high quality services in all areas of law since 1911. We employ over 100 lawyers at offices based in Helsinki, Tampere, St. Petersburg, and New York. We are ranked as a top tier firm by all leading legal directories.

We are currently recruiting an Associate Trainee to join our Tampere office for approximately a year long period. Read the job ad in Finnish.

 

Haemme Tampereen toimistoomme noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

HARJOITTELIJAA (ASSOCIATE TRAINEE)

Tulet toimimaan osana kahdentoista hengen tiimiä. Tehtävänäsi on avustaa toimiston asianajajia, lakimiehiä ja assistentteja liikejuridisten asioiden tutkimisessa ja valmistelussa sekä asiakirjojen laatimisessa. Työsi sisältää erilaisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä sekä muita toimeksiannon edellyttämiä vastaavia tehtäviä. Lisäksi avustat tarvittaessa henkilöstöämme Helsingissä, Pietarissa ja New Yorkissa. Työ antaa sinulle erinomaisen näköalapaikan tutustua asianajotyöhön ja sen vaatimiin välttämättömiin edellytyksiin.

ODOTAMME SINULTA

  • hyvää oikeusjärjestelmän yleistuntemusta
  • työn laadusta tinkimätöntä luonnetta
  • yhteistyökykyä
  • joustavuutta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • vähintään 160 opintopistettä
  • erinomaista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Tampereen toimistomme sijaitsee parhaalla paikalla Hämeenkadulla, ja meille on helppo tulla eri puolelta kaupunkia.

HAE MEILLE TÖIHIN:
Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa, ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 18.8.2017. Työ alkaa sopimuksen mukaan syyskuussa 2017. Kerrothan hakemuksessasi, milloin olet valmis aloittamaan työt. Työsuhde on määräaikainen. Työ on osa-aikainen noin 2–3 päivänä viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Jari Gadd ke 9.8. klo 13–15 puhelimitse numerosta 03 214 9111 tai 040 507 6141.

HAE TÄSTÄ!

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook