Hello, how can we help you?

Recruiting / 1 Aug 2017

KM Trainee

We are one of the largest and most experienced law firms in Finland. We have been providing high quality services in all areas of law since 1911. We employ over 100 lawyers at offices based in Helsinki, Tampere, St. Petersburg, and New York. We are ranked as a top tier firm by all leading legal directories.

We are currently recruiting a KM trainee to join our Helsinki office. Read the job ad in Finnish.

 

Haemme pääkonttorillemme Helsinkiin noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

HARJOITTELIJAA (KM TRAINEE)

Boreniuksen tietopalvelu palvelee noin sataa juristiamme sekä sisäisiä palvelujamme Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi avustamme tarvittaessa henkilöstöämme Pietarissa ja New Yorkissa. Tulet toimimaan osana yhdeksän hengen tiimiä. Tehtävä sisältää muun muassa oikeudellisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä, intranetin päivittämistä, juridisten julkaisujen luettelointia ja käännöstehtäviä sekä muita vaihtelevia tehtäviä tietopalvelussa. Työ antaa hyvät valmiudet erilaisten tietolähteiden käyttöön ja oikeudellisen tiedon hallintaan.

ODOTAMME SINULTA

  • hyvää oikeusjärjestelmän yleistuntemusta
  • työn laadusta tinkimätöntä luonnetta
  • yhteistyökykyä
  • joustavuutta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tietokantojen käytöstä ja tiedonhausta
  • vähintään 160 opintopistettä
  • erinomaista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Helsingin toimistomme sijaitsee merellisissä maisemissa Eteläesplanadilla, ja meille on helppo tulla eri puolelta kaupunkia.

HAE MEILLE TÖIHIN:
Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.8.2017. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa 2017. Työsuhde on määräaikainen. Työ jaksotetaan kahdelle tai kolmelle päivälle viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development Director Niko Jakobsson 4.8. ja 14.8. klo 14.00–16.00 puhelimitse numerosta 020 713 3255 tai 050 341 4593.

Hae tästä!

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook