Hello, how can we help you?

Recruiting / 10 Oct 2017

Receptionist

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Haemme pääkonttorillemme Helsinkiin ammattitaitoista, palveluhenkistä ja vastuuntuntoista

VASTAANOTTOVIRKAILIJAA

Vastaanotossamme työskentelee kaksi vastaanottovirkailijaa, jotka vastaanottavat vieraita sekä hoitavat puhelinvaihdetta ja erilaisia toimistotehtäviä. Rekrytoitavan vastaanottovirkailijan työaika on klo 10–18. Vastaanottovirkailijat ovat osa viiden hengen toimistopalvelut-tiimiämme, joka vastaa yhdessä toimistoemäntien kanssa neuvottelutiloistamme ja vieraistamme sekä tilaisuuksien tarjoiluista.

TOIMENKUVA

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa:

 • vieraiden vastaanotto
 • neuvotteluhuoneiden varausten koordinointi
 • puhelinvaihteen hoitaminen, puhelinjärjestelmän ylläpitoon liittyvät tehtävät
 • sähköpostien seuraaminen ja niihin vastaaminen
 • faksien ja kuriirilähetysten hoitaminen eteenpäin

ODOTAMME SINULTA 

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta
 • kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai toimistotehtävistä
 • hyvää kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)
 • erinomaisia sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä ja ammattimaista viestintätaitoa
 • asiakaspalveluhenkisyyttä
 • huolellisuutta ja tarkkuutta
 • positiivista ja joustavaa asennetta

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä yrityksessä ja hyvät työsuhde-edut. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

HAE MEILLE TÖIHIN:
Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2017. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Tehtävä on täyspäiväinen ja vakituinen, ja se alkaa sopimuksen mukaan.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Sonja Otranen 12.10.2017 tai 19.10.2017 klo 13–14 numerossa +358 46 922 1228.

HAE TÄSTÄ!

 

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook