Hello, how can we help you?

Recruiting / 11 Oct 2017

Assistant

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

 

Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan ammattitaitoista, palveluhenkistä ja vastuuntuntoista

ASSISTENTTIA

Assistenttitiimimme on Boreniuksen sisäisiin palveluihin kuuluva tiimi, joka palvelee korkealaatuisesti noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella. Tulet toimimaan osana kahdenkymmenen hengen assistenttitiimiä, ja pääasialliset tehtäväsi on avustaa juristejamme toimeksiantotyössä sekä olla mukana tukemassa toimistomme jatkuvaa kehitystyötä.

TOIMENKUVA

Toimenkuvaasi kuuluu juristien avustaminen monipuolisissa tehtävissä, esimerkiksi:

 • yhteydenpito eri viranomaisiin ja asiakkaisiin
 • toimeksiantoihin liittyvät erityyppiset tehtävät
 • työhön liittyvien prosessien kehittäminen
 • kalenteri-, puhelin- ja sähköpostiliikenteen hallinta
 • asiakirjojen oikoluku ja stilisointi
 • matka- ja kokousjärjestelyt

ODOTAMME SINULTA

 • tehtävään soveltuvaa koulutusta (tradenomi tai KTM)
 • kokemusta vaativista assistentin tehtävistä
 • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi)
 • erinomaisia sosiaalisia taitoja, yhteistyökykyä ja ammattimaista viestintätaitoa
 • erinomaisia tietoteknisiä taitoja, omaksut nopeasti uusia ohjelmia
 • huolellisuutta ja tarkkuutta
 • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta kehittää asioita
 • positiivista ja joustavaa asennetta sekä sietokykyä aikataulupaineiden ja ajoittain hektisen työympäristön osalta

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä yrityksessä ja hyvät työsuhde-edut. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

HAE MEILLE TÖIHIN:
Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi. .

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.10.2017 Baronan internetsivujen kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Baronan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan Senior Consultant Sonja Otranen numerossa +358 46 922 1228 torstaina 12.10.2017 tai 19.10.2017 klo 13–14.

Tehtävä on täyspäiväinen ja vakituinen.

HAE TÄSTÄ!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook