Hello, how can we help you?

Recruiting / 2 Mar 2018

Finance Trainee

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Haemme Helsingin toimistollemme reilun vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

FINANCE TRAINEETA

Työ sopii parhaiten kauppatieteiden opiskelijalle, joka haluaa pitää välivuoden täysipäiväisestä opiskelusta kartuttaakseen työkokemusta käytännön tehtävistä yrityksen talousosastolla.

Boreniuksen talousosasto palvelee noin sataa juristiamme ja muita tukitoimintojamme Helsingissä ja Tampereella sekä konserniin kuuluvaa henkilöstöämme Pietarissa ja New Yorkissa. Tulet toimimaan osana viiden hengen tiimiä. Finance trainee vastaa yhtiömme Suomen myyntireskontran hoidosta ja perinnästä. Lisäksi hän toimii sijaisena laskutuksessa ja osallistuu avustaviin kirjanpidon tehtäviin.

ODOTAMME SINULTA:

  • ymmärrystä ja mahdollisesti aiempaa kokemusta kirjanpidosta ja myyntireskontran hoidon perusteista
  • erinomaisia MS Office -taitoja
  • kykyä omaksua nopeasti uudet ohjelmistot
  • kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla
  • joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • soveltuvia kaupallisia opintoja
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • itsenäistä ja reipasta otetta työhön sekä tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja positiivista palveluasennetta.

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä omasta kiinnostuksestasi ja aikatauluista riippuen mahdollisuuden laajentaa työnkuvaa myös muihin taloushallinnon avustaviin tehtäviin. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

HAE MEILLE TÖIHIN:

Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.3.2018. Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Työsuhde on määräaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan toukokuussa 2018 ja päättyy elokuussa 2019. Toivomme, että voit työskennellä kokoaikaisena 5 päivää viikossa, mutta tilapäisesti myös 4 päivää viikossa on neuvoteltavissa, sillä olemme joustavia opiskelun suhteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Financial Controller Karita Tuominen, puhelin 040 684 7077, hakuaikana tiistaisin klo 13–15.

Hae tästä!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook