Hello, how can we help you?

Recruiting / 9 May 2018

KM Trainee

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Haemme Helsingin toimistollemme noin vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

HARJOITTELIJAA (KM TRAINEE)

Boreniuksen tietopalvelu palvelee noin sataa juristiamme sekä muuta henkilökuntaamme Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi avustamme tarvittaessa henkilöstöämme Pietarissa ja New Yorkissa. Tulet toimimaan osana yhdeksän hengen tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa oikeudellisia selvitys- ja tiedonhakutehtäviä, intranetin päivittämistä, juridisten julkaisujen luettelointia ja käännöstehtäviä sekä muita vaihtelevia tehtäviä tietopalvelussa. Työ antaa hyvät valmiudet erilaisten tietolähteiden käyttöön ja oikeudellisen tiedon hallintaan.

ODOTAMME SINULTA

  • hyvää oikeusjärjestelmän yleistuntemusta
  • työn laadusta tinkimätöntä luonnetta
  • yhteistyökykyä
  • joustavuutta
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • mahdollisesti aikaisempaa kokemusta tietokantojen käytöstä ja tiedonhausta
  • vähintään 160 opintopistettä
  • erinomaista kielitaitoa (suomi, ruotsi, englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja

ME TARJOAMME
vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

HAE MEILLE TÖIHIN:

Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018. Työsuhde on määräaikainen. Työ jaksotetaan kahdelle tai kolmelle päivälle viikossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Development Director Niko Jakobsson 21.5. klo 14.00–16.00 ja 23.5. klo 10.00–12.00 puhelimitse numerosta 020 713 3255 tai 050 341 4593.

Hae Tästä!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook