Hello, how can we help you?

Recruiting / 15 May 2018

Junior Trainee

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Haemme Helsingin toimistollemme

HARJOITTELIJOITA (JUNIOR TRAINEE)

Boreniuksen junior traineet palvelevat noin sataa juristiamme sekä muuta henkilökuntaamme Helsingissä. Tulet toimimaan osana yhdeksän hengen tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa lähetin tehtävät, avustaminen vastaanotossa, kokouspalveluissa ja tapahtumien järjestämisessä sekä muissa toimistotehtävissä. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ison asianajotoimiston arkeen. Junior traineen tehtävät sopivat parhaiten notaarivaiheen oikeustieteen opiskelijoille.

ODOTAMME SINULTA

  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista palveluasennetta kaikissa tilanteissa
  • yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja
  • itsenäistä ja reipasta otetta työhön
  • työn laadusta tinkimätöntä luonnetta
  • kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla ja hyviä organisointitaitoja
  • joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja

ME TARJOAMME
vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esimiehen ja osaavan tiimin tuella. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA
pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

HAE MEILLE TÖIHIN:

Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.6.2018. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 6 kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan elokuussa 2018. Työ on osa-aikainen – noin kaksi päivää viikossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa Stephanie Vermeulen hakuaikana torstaisin klo 14.00–16.00 puhelimitse numerosta 040 620 2595

Hae tästä!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook