Hello, how can we help you?

Recruiting / 7 Sep 2018

Junior Trainees

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Haemme Helsingin toimistollemme

HARJOITTELIJOITA (JUNIOR TRAINEES)

Boreniuksen Junior Trainee -harjoittelijat palvelevat noin sataa juristiamme sekä muuta henkilökuntaamme Helsingissä. Tulet toimimaan osana yhdeksän hengen tiimiä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa lähetin tehtävät, avustaminen vastaanotossa, kokouspalveluissa, tapahtumien järjestämisessä ja muissa toimistotehtävissä. Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua ison asianajotoimiston arkeen. Junior Trainee -harjoittelijan tehtävät sopivat parhaiten notaarivaiheen oikeustieteen opiskelijoille.

ODOTAMME SINULTA

  • hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista palveluasennetta kaikissa tilanteissa
  • yhteistyökykyä ja tiimityöskentelytaitoja
  • itsenäistä ja reipasta otetta työhön
  • työn laadusta tinkimätöntä luonnetta
  • kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla ja hyviä organisointitaitoja
  • joustavuutta muuttuvissa tilanteissa
  • soveltuvia tietoteknisiä taitoja

ME TARJOAMME

vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa. Pääset kehittymään ja kasvamaan esimiehesi ja osaavan tiimisi tuella. Tuemme koko henkilöstöämme tarjoamalla korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

TYÖNANTAJANA

pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta alalta varhaisessa vaiheessa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista työskentely on Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

HAE MEILLE TÖIHIN:

Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.9.2018. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työsuhde on määräaikainen ja sen kesto on 6 kuukautta. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa 2018. Työ on osa-aikainen – noin kaksi päivää viikossa.

Lisätietoa tehtävästä antaa HR Trainee Sara Paldanius puhelimitse numerosta +358 40 183 0181 tiistaina 11.9. klo 13.00–15.00 tai tiistaina 18.9. klo 15.00–16.30.

HAE TÄSTÄ!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook