fbpx

Hello, how can we help you?

Recruiting / 25 Feb 2019

HR Trainee

Vuonna 1911 perustettu Borenius Asianajotoimisto Oy on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Yrityksemme palveluksessa työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa ja New Yorkissa.

Etsimme Helsingin toimistollemme reilun vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen

HR TRAINEETA

Tulet työskentelemään osana kolmen hengen tiimiä. HR Traineen tehtävissä pääset mm. avustamaan rekrytoinneissa, hoitamaan työsuhteisiin liittyviä erilaisia prosesseja, järjestämään koulutustilaisuuksia sekä osallistumaan opiskelijayhteistyöhön ja työnantajakuvan kehittämiseen. Boreniuksen HR-tiimi toimii tiiviissä yhteistyössä markkinointitiimimme kanssa. Tehtävä edellyttää hyviä asiakaspalvelutaitoja, sillä koko henkilöstömme on HR-tiimimme asiakas.

Työ sopii parhaiten kandidaatin tutkinnon suorittaneelle kauppatieteiden opiskelijalle, joka haluaa opintojen ohessa kartuttaa työkokemustaan ja kehittää osaamistaan monipuolisten HR-tehtävien parissa.

ODOTAMME SINULTA

  • kiinnostusta ja innostusta strategialähtöiseen HR-työhön
  • jonkin verran aikaisempaa kokemusta HR-tehtävistä
  • sosiaalisen median tuntemusta ja innostusta työnantajakuvan viestintään
  • erinomaisia MS Office -taitoja sekä kykyä omaksua nopeasti uusia ohjelmistoja
  • soveltuvia kaupallisia opintoja
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • kykyä työskennellä aikataulupaineiden alla ja suoriutua useammasta projektista samaan aikaan
  • itsenäistä ja reipasta otetta työhön sekä tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • kykyä nähdä asiat uudella tavalla ja halua kehittää prosesseja
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä positiivista palveluasennetta kaikissa tilanteissa.

ME TARJOAMME
sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä HR-tehtävien parissa. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi. Työnantajana pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada työkokemusta varhaisessa vaiheessa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta, ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

HAE MEILLE TÖIHIN:
Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne, kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2019. Tehtävä täytetään heti, kun löydämme sopivan henkilön.

Määräaikainen työsuhde alkaa sopimuksen mukaan kesäkuussa 2019 ja päättyy elokuussa 2020. Työ on osa-aikainen, noin kolme päivää viikossa, mutta toivomme, että voit työskennellä kesäkuusta elokuuhun kokoaikaisesti viitenä päivänä viikossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Monica Reikko puhelimitse numerosta 040 5005908 ja HR Trainee Sara Paldanius numerosta 040 1830181.

Tutustu Boreniukseen ja boreniuslaisiin lähemmin osoitteessa www.borenius.com.

HAE TÄSTÄ

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook