News/17 Sep 2012

Attorneys at law Borenius and Patent Firm BORENIUS & Co Reach Agreement (read more in Finnish)

Asianajotoimisto Borenius ja patenttitoimisto BORENIUS & Co ovat päässeet sopuun toimistojen samankaltaisista nimistä johtuvassa kiistassa. Molemmat osapuolet ovat tyytyväisiä saavutettuun sovinnolliseen ratkaisuun.

“Hyvä, että asia on nyt saatu yhteisymmärryksessä päätökseen. Se on molempien osapuolten edun mukaista. Jatkamme määrätietoista liiketoimintamme kehittämistä ja kasvattamista”, sanoo Asianajotoimisto Boreniuksen toimitusjohtaja Jari Vikiö.

“On hienoa, että pääsemme sovussa eroon nimikiistasta. Molempien osapuolten kannalta oli järkevää sopia asia ja päästä jatkamaan aiemmin tehtyä yhteistyötä toimistojen välillä. Lisäksi voimme nyt keskittyä täysipainoisesti oman liiketoimintamme kehittämiseen”, toteaa BORENIUS & Co:n toimitusjohtaja Karri Leskinen.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories