Recruiting/23 Nov 2022

Talent Development Manager

Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen kehittämishenkistä ja aikaansaavaa Talent Development Manageria.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, New Yorkissa ja Lontoossa.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Viisihenkinen HR-tiimimme muodostaa tiiviin kokonaisuuden. Kaikki tiimin jäsenet tekevät saumatonta yhteistyötä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi, ja jatkuva kehittäminen ja uusien ratkaisujen löytäminen ovat työssämme keskiössä. Lisäksi teemme päivittäin yhteistyötä esihenkilöiden, juristien ja muiden sisäisten palveluiden, kuten taloushallinnon ja markkinoinnin kanssa.

Haluamme pitää huolta työntekijöidemme hyvinvoinnista ja tarjota positiivisen työntekijäkokemuksen, jotta voimme yrityksenä palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Modernit prosessit ja ammattitaitoiset rekrytoinnit sekä työ- ja johtamiskulttuurin kehittäminen ovat tärkeä osa työtämme.

Saat mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää tiimimme toimintatapoja omaa erikoisosaamistasi hyödyntäen. Tarjoamme sinulle tärkeän ja vastuullisen roolin työkulttuurin kehittämisen ja johtajuuden tukemisen parissa.

Mitä työnkuvaasi kuuluu?

Työssäsi painottuvat erityisesti seuraavat osa-alueet:

 • Johtajuuden sekä työ- ja palautekulttuurin kehittäminen
  • Esihenkilöiden tukeminen
  • Henkilöstökyselyt ja palautekeskustelut
  • 360-arvioinnit
 • Urapolut, osaamisen kehittäminen ja suorituksen johtaminen
  • Kehityskeskustelut ja urapolun tukeminen
  • Sisäisten Borenius Learning- ja Borenius Leadership Academy -koulutusohjelmiemme koordinointi koulutustyöryhmän kanssa
 • HR-järjestelmien ylläpito- ja kehitystehtävät

Koko HR-tiimi osallistuu rekrytointeihin, työsuhteen elinkaareen liittyviin prosesseihin ja ajankohtaisiin henkilöstöprojekteihin. Teemme tiivistä yhteistyötä ja tuemme toisiamme monipuolisissa HR-tehtävissä.

Minkälainen osaaminen auttaa sinua menestymään roolissa?

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta strategisesta HR-työstä asiantuntijaorganisaatiossa.

Toivomme sinulta:

 • Aiempaa kokemusta henkilöstön palautekeskusteluista ja suorituksen johtamisesta
 • Ammattitaitoa neuvoa esihenkilöitä kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa ja tukea heitä erinomaisen työntekijäkokemuksen toteuttamisessa
 • Aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä erinomaisia projektinjohtamistaitoja
 • Osaamista kehittää toimintamalleja ja kykyä nähdä asioita uudella tavalla
 • Aiempaa kokemusta rekrytoinneista
 • Sujuvaa kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)

Tehtäväsisältöä voidaan painottaa osaamisprofiilisi perusteella. Esimerkiksi palkitsemiseen liittyvä kokemus katsotaan hyödyksi.

Miksi Borenius?

Asiantuntijaorganisaatiomme on antoisa työympäristö, jossa pääsee vaikuttamaan toimintatapoihin ja tekemään tiiviisti töitä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme sinulle myös korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisesi tueksi, ja meillä on erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu. Toimistomme sijaitsee mahtavalla paikalla Helsingin sydämessä, ja hybridityömallimme tarjoaa joustavuutta työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa.

Liity tiimiimme!

Toimitathan hakemuksesi, CV:si ja alustavan palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaina 11.12. Käsittelemme vastaanottamiamme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Manager Erika Rönnblad, puh. 040 841 4889 tai erika.ronnblad@borenius.com.

Borenius yrityksenä

Tutustu Boreniukseen ja boreniuslaisiin tarkemmin alla olevan linkin kautta.

Lue lisää
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories