Recruiting/18 Jan 2023

Associate Trainee -harjoittelijoita

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Associate Trainee -harjoitteluohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä juristin työhön asianajotoimistossa jo opiskeluaikana.

Haemme Associate Trainee -harjoittelijoita seuraaviin tiimeihin Helsinkiin:

Harjoittelu on kokoaikainen ja kestää kuusi kuukautta. Harjoittelu alkaa 28.8.2023 ja loppuu 1.3.2024.

Matti Teräväinen

Associate

Aloitin Borenius-urani Dispute Resolution -tiimissä keväällä 2022 Associate Traineena. Sain harjoittelujakson alusta asti mahdollisuuden osallistua mukaansatempaaviin projekteihin, joiden parissa olen kehittänyt omaa osaamistani. Harjoittelujaksoni oli arvokas kokemus ja tutustuminen tiimiini ja itse toimistoon oli luontevaa. Olenkin iloinen, että pääsin jatkamaan uraani Boreniuksella Associate-juristina.

Luvassa innostavia haasteita

Associate Trainee -harjoitteluohjelma on tarkoitettu opintojensa loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, sillä pääset käytännön työn kautta syventymään itseäsi eniten kiinnostavaan oikeudenalaan.

Sinulle nimetään oma tutor, jolta saat apua kaikissa harjoitteluun liittyvissä asioissa. Lisäksi tukenasi on ammattitaitoinen tiimi koko harjoittelun ajan. Pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa tehtäviisi kuuluu esimerkiksi juridinen tiedonhaku, asiakirjojen laadinta sekä asiakasneuvotteluihin osallistuminen.

Henkilökohtainen kehittymisesi on meille tärkeää – haastavien työtehtävien lisäksi tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen sekä eturivipaikan Borenius Learning -koulutusohjelmaamme, josta saat vinkkejä ja tukea ammatilliseen kasvuusi.

Suunnannäyttäjä alalla

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta, ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuusvalintoihimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani.

Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Harjoittelijamme saavat käyttöönsä samat edut kuin vakituinen henkilökuntamme. Lisäksi toivotamme harjoittelijamme tervetulleiksi kaikkiin yhteisiin tapahtumiimme.

Toivomme sinulta

  • Intoa kehittyä ja oppia
  • Aitoa kiinnostusta valitsemaasi oikeudenalaa kohtaan
  • Tarkkuutta ja laadusta tinkimätöntä asennetta
  • Yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteista otetta työhön
  • Erinomaista englannin kielen taitoa (ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • Vähintään 160 suoritettua opintopistettä

Liity tiimiimme

Toimita englanninkielinen hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään keskiviikkona 1.2. alla olevan linkin kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikat voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä.

Kerrothan hakemuksessasi, missä tiimeissä työskentely kiinnostaa sinua eniten. Rohkaisemme sinua liittämään hakemukseesi myös lyhyen videon, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille, kuka olet.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Acquisition Manager Erika Rönnblad numerosta +358 40 841 4889.

Tiesitkö, että joka kolmas harjoittelija jatkaa uraansa meillä?

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories