Borenius > Recruiting > Assistenttiharjoittelija
Recruiting / 7 Jul 2021

Assistenttiharjoittelija

Haemme Tampereen toimistollemme assistenttiharjoittelijaa noin viiden kuukauden pituiselle harjoittelujaksolle.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa, New Yorkissa ja Lontoossa.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Tulet toimimaan osana 17 hengen assistenttitiimiä, joka palvelee noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella ja työskentelee tiiviisti muiden sisäisten palveluiden tiimien kanssa. Työsi sisältää pääasiassa juristiemme avustamista erilaisissa toimeksiantoihin liittyvissä tehtävissä. Muita tehtäviäsi ovat muun muassa asiakirjaliikenteen hoitaminen, yhteydenpito eri viranomaisiin ja asiakkaisiin sekä matka- ja kokousjärjestelyt. Tampereen toimistolla saat erinomaisen näköalapaikan assistentin työhön ja sen vaatimiin edellytyksiin. Pääset työskentelemään myös itsenäisesti ja kantamaan vastuuta toimiston juoksevista asioista.

Miksi Borenius?

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden tehdä yhteistyötä alan ammattilaisten kanssa. Lisäksi Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen hyvät työsuhde-edut, kuten esimerkiksi korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi.

Pyrimme edistämään opiskelijoiden mahdollisuuksia saada alan työkokemusta varhaisessa vaiheessa ja luoda tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Haluamme antaa opiskelijoille mahdollisuuden päästä kokeilemaan, millaista on työskennellä Suomen suurimpiin kuuluvassa liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuusvalintoihimme: olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani.

Tampereen toimistomme sijaitsee parhaalla paikalla Hämeenkadulla, ja meille on helppo tulla eri puolilta kaupunkia.

Toivomme sinulta

  • aitoa kiinnostusta assistenttityöhön
  • huolellisuutta ja tarkkuutta
  • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)
  • hyviä tietoteknisiä taitoja (erityisesti MS Office)
  • joustavaa asennetta sekä aikataulupaineiden ja ajoittain hektisen työympäristön sietokykyä

Hae meille töihin

Boreniuksella viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivinen asenne sekä kunnianhimoa ja palavaa intoa kehittyä alansa huippuammattilaiseksi.

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.8.2021. Harjoittelu on palkallinen, ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa elokuussa 2021.

HAE TÄSTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa osakas Jari Gadd, puh. 040 507 6141.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook