Borenius > Recruiting > ICT Manager
Recruiting / 16 Jul 2021

ICT Manager

Haemme Helsingin toimistollemme ICT Manageria vakituiseen työsuhteeseen. ICT-tiimimme tekee yhteistyötä noin sadan juristin sekä sisäisten palveluiden kollegoiden kanssa Helsingissä ja Tampereella. Lisäksi se tukee tarvittaessa henkilöstöämme Pietarissa, Lontoossa ja New Yorkissa.

“ICT-tiimimme on erittäin ammattitaitoinen. Tiimin jäsenenä pääset joustavasti tekemään läheistä yhteistyötä sekä kaikkien organisaatiomme jäsenten että ulkoisten toimijoiden kanssa. Pyrimme myös jatkuvasti kehittämään työskentely-ympäristöämme uusimman teknologian avulla, mikä tekee työstämme todella mielenkiintoista. Tervetuloa mukaan huipputiimiimme!” – Pontus Ingman, CIO

OLISIKO TÄSSÄ UUSI TIIMISI?

Tulet toimimaan osana monipuolista viiden hengen tiimiä, jonka ensisijaisena tehtävänä on tarjota asiantuntijaorganisaatiomme työntekijöille tietoturvallinen, nykyaikainen ja toimiva laite- ja järjestelmäympäristö.

Työnkuva on monipuolinen, ja se kattaa niin ylläpidollisia kuin kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässäsi vastaat Boreniuksen infrasta ja tietoturvasta sekä lukuisista järjestelmistä, jotka tukevat ja ylläpitävät organisaation asiantuntijoiden päivittäistä työtä. Tärkeimpinä järjestelminä voidaan mainita organisaationlaajuiset asiakirjahallinta-, sähköpostihallinta-, projektihallinta- ja laskutusjärjestelmät.

Tyypillinen työpäiväsi koostuu tiiviistä yhteydenpidosta ja yhteistyöstä niin oman tiimisi kuin muidenkin asiantuntijoidemme, sisäisten asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa. Tällä hetkellä yksi ICT-tiimimme tärkeistä tavoitteista on saada tekemiseen lisää järjestelmällisyyttä ja proaktiivisuutta, joten ICT Managerina pääset vastaamaan nimettyjen prosessien kehityksestä ja suunnittelusta aina toteutukseen asti.

Siirrämme parhaillaan järjestelmiämme ja infraamme pilvipalveluihin, ja tavoitteena on ICT-järjestelmien modernisointi. Pyrkimyksenä on vähentää järjestelmien määrää ja lisätä niiden välisiä synergioita. Lisäksi suunnitteilla on tietoturvainfran uusinta, joka tulee olemaan yksi iso ja merkittävä muutosprojekti.

MIKSI BORENIUS?

Boreniuksella pääset osaksi ketterää ICT-tiimiä, jossa jokaisella on omat vastuualueensa, mutta jossa työtä silti tehdään yhdessä. Pääset vaikuttamaan asioihin, tekemään päätöksiä ja työskentelemään lähellä liiketoiminnan ydintä.

Boreniuksella jokainen työntekijä voi vaikuttaa itse omaan kehittymiseensä oman esihenkilönsä ja osaavan tiiminsä tuella. Tarjoamme koko henkilöstöllemme korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen ja uralla etenemisen tueksi. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut. Boreniuksella kannustetaan kaikkia työntekijöitä myös löytämään hyvä tasapaino työn ja vapaa-ajan välille.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Boreniuksella pidetään yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlitaan onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Yhteiset arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Pride Helsinki -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani.

TOIVOMME SINULTA

Meillä viihtyvät parhaiten työntekijät, joilla on positiivista asennetta ja kunnianhimoa sekä halua kehittyä jatkuvasti!

Sinulla on:

  • Vahvaa kokemusta ja osaamista ICT-infrasta ja pilvipalveluista sekä järjestelmien käyttöönotosta ja ylläpidosta
  • Monipuolinen tausta, sillä tulet toimimaan ympäristössä, jossa on suuri määrä erilaisia järjestelmiä
  • Kokemusta tietoturvapuolelta ja kyky ottaa haltuun vaativa kokonaisuus (sertifikaatit katsotaan eduksi)
  • Kokemusta vaativien IT-projektien vetämisestä
  • Joustavuutta muuttuvissa tilanteissa sekä kykyä työskennellä paineen alla
  • Asiakaspalveluasennetta, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Aktiivinen ja itsenäinen työskentelyote
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi

HAE TEHTÄVÄÄN

Rekrytoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Wise IT. Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.8.2021 Wise IT:n hakujärjestelmän kautta.

Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tehtävästä tarkemmin, ole Wise IT:n edustajaan yhteydessä 26.7.–13.8. välisenä aikana. Tällöin lisätietoja tehtävästä antaa Research Consultant Aada Koponen osoitteessa: aada.koponen@k2search.fi.

HAE TÄSTÄ!

Borenius on yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista liikejuridiikkaan erikoistuneista asianajotoimistoista. Noin sadan asianajajan voimin tarjoamme merkittävää lisäarvoa asiakkaillemme tarjoamalla korkeatasoisia ja laaja-alaisia lakipalveluja. Boreniuksen ICT-tiimi tukee yli 200 työntekijäämme jokapäiväisessä työssään.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook