Borenius > Recruiting > Assistentti
Recruiting / 11 Oct 2021

Assistentti

Haemme Tampereen toimistollemme assistenttia. Työsuhde on noin vuoden pituinen määräaikainen sijaisuus.

”Assistenttitiimimme on asiantunteva ja lämminhenkinen – joustavuus ja toisten auttaminen näkyvät päivittäisessä työssä. Mielestäni parasta Boreniuksella työskentelemisessä on ehdottomasti tehtävien monipuolisuus ja yhteistyö muiden kanssa sekä se, että oma erikoisosaaminen huomioidaan.”
– Tiina Brandt-Löfgren, assistentti

 

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, Pietarissa, New Yorkissa ja Lontoossa.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Tulet työskentelemään osana 17 hengen assistenttitiimiä, joka palvelee noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella ja työskentelee tiiviisti muiden sisäisten palveluiden tiimien kanssa. Toimenkuvasi koostuu pääasiassa juristiemme avustamisesta muun muassa erilaisissa toimeksiantoihin liittyvissä tehtävissä. Muita tehtäviäsi ovat esimerkiksi asiakirjojen oikoluku ja stilisointi, yhteydenpito eri viranomaisiin ja asiakkaisiin sekä matka- ja kokousjärjestelyt. Tampereen toimiston ainoana assistenttina vastaat myös toimiston juoksevista asioista.

Miksi Borenius?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtäväkentän jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Borenius tarjoaa koko henkilöstölleen korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen tueksi. Vakituisen työpaikan lisäksi tarjoamme sinulle hyvät työsuhde-edut. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme myös löytämään hyvän tasapainon työn ja vapaa-ajan välille.

Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa. Arvoihimme sitoutumisen lisäksi meille on tärkeää edistää monimuotoisuutta ja osallisuutta esimerkiksi tekemällä yhteistyötä pro bono -kumppaneidemme kanssa.

Tampereen toimistomme sijaitsee parhaalla paikalla Hämeenkadulla, ja meille on helppo tulla eri puolilta kaupunkia.

Toivomme sinulta

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), ja kokemus assistentin työstä katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, yhteistyökykyä, huolellisuutta ja tarkkuutta. Olet proaktiivinen ja haluat jatkuvasti kehittää asioita ja kehittyä työssäsi. Et häkelly nopeasti muuttuvissa tilanteissa, vaan kykenet priorisoimaan ja työskentelemään aikataulupaineiden alla.

Tarvitset työssäsi

  • erinomaisia MS Office -taitoja
  • erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, muu kielitaito katsotaan eduksi)

Liity tiimiimme

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, lähetä suomenkielinen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.10.2021 mennessä alla olevan linkin kautta. Hakemukset käsitellään saapumisjärjestyksessä, ja paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan joulukuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: osakas Jari Gadd, puh. 040 507 6141.

HAE TÄSTÄ!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook