Recruiting/28 Jul 2022

Assistentti

Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen huolellista ja aikaansaavaa assistenttia.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, New Yorkissa ja Lontoossa. 

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Tulet työskentelemään osana noin 20 hengen assistenttitiimiä, joka palvelee noin sataa juristiamme Helsingissä ja Tampereella ja tekee tiivistä yhteistyötä muiden sisäisten palveluiden tiimien kanssa.

Toimenkuvaasi kuuluu muun muassa:

  • toimeksiantoihin liittyvät erityyppiset tehtävät
  • asiakirjojen oikoluku ja stilisointi
  • yhteydenpito eri viranomaisiin ja asiakkaisiin
  • matka- ja kokousjärjestelyt

Lisäksi kuulut yhteen tai useampaan osaamistiimiin, jossa pääset syventämään osaamistasi sekä kehittämään tiimin toimintaa.

Suvi Vuori

Assistentti

Boreniuksella pääsee työskentelemään asiantuntevassa ja lämminhenkisessä assistenttitiimissä. Olemme joustavia ja autamme toinen toisiamme. Työtehtävät ovat monipuolisia, ja työssä pääsee kehittymään sekä oppimaan uutta. Jokaisen omat kiinnostuksen kohteet ja erityisosaaminen otetaan myös aina huomioon.

Miksi Borenius?

Jatkuvasti kehittyvä toimintaympäristömme takaa sen, että pääset työskentelemään vastuullisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Tarjoamme sinulle myös korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisesi tueksi. Meillä on erinomaiset työsuhde-edut, joihin kuuluu esimerkiksi kattava työterveyshuolto sekä liikunta- ja kulttuurietu. Toimistomme sijaitsee parhaalla paikalla Eteläesplanadin sydämessä.

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta, ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuusvalintoihimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa.

Minkälainen osaaminen auttaa sinua onnistumaan?

Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi) ja kokemusta assistentin työstä. Asianajoalan tuntemus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta myös:
• huolellisuutta ja tarkkuutta
• oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
• erinomaista kielitaitoa (suomi ja englanti, ruotsi katsotaan eduksi)
• hyviä MS Office -taitoja
• joustavaa asennetta sekä aikataulupaineiden ja ajoittain hektisen työympäristön sietokykyä

Liity tiimiimme!

Toimitathan suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 21.8.2022 alla olevan linkin kautta. Käsittelemme vastaanottamiamme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.8. alkaen: Managing Assistant Pia Puranen, p. 040 581 7071.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories