Recruiting/18 Sep 2023

Junior Trainee -harjoittelijoita

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Haemme pääkonttorillemme Helsingin keskustaan Junior Trainee -harjoittelijoita vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ tarjoaa mahdollisuuden päästä vastuullisten ja monipuolisten tehtävien myötä kokeilemaan, millaista työskentely on liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä huippuammattilaisten kanssa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten.

Olisiko tässä uusi tiimisi?

Boreniuksen Junior Trainee -harjoittelijat avustavat noin 120 juristiamme sekä muuta henkilökuntaamme Helsingissä. Tulet toimimaan osana yhdeksän hengen tiimiä, jonka tehtävänä on mahdollistaa toimiston arjen sujuminen.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • lähetin tehtävät ja sisäisen postin jakaminen
  • vastaanoton ja kokouspalveluiden sijaistaminen
  • tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä avustaminen
  • muut avustavat toimistotehtävät

Meille on tärkeää, että jokainen harjoittelijamme kykenee edistämään opintojaan suunnitellussa aikataulussa, joten Junior Trainee -harjoittelijamme sopivat työvuoroistaan joustavasti keskenään.

Gabriel Leino

Junior Trainee

Junior Traineena työskentely on ollut antoisaa, ikinä ei tiedä mitä työpäivä tuo tullessaan. Monipuolisten työtehtävien kautta pääsee tutustumaan ruohonjuuritasolta lähtien asianajotoimiston sekä itse juristien arkeen. Työssä pääsee soveltamaan kursseiltakin tuttuja asioita sekä käyttämään eri kieliä. Asun ja opiskelen Turussa, mutta junnutiimin ja koko toimiston upea yhteishenki on tehnyt jokaisesta työpäivästä matkustamisen arvoisen. Junior Traineeksi hakeminen on ollut ehdottomasti yksi parhaista päätöksistäni koskaan!

Minkälainen osaaminen auttaa sinua onnistumaan?

Junior Trainee -harjoittelijan tehtävät sopivat parhaiten oikeustieteellisessä tiedekunnassa opiskeleville ensimmäisen tai toisen vuoden opiskelijoille. Työssä sinua auttaa onnistumaan:

  • hyvät vuorovaikutustaidot,
  • palveluhenkisyys sekä joustavuus muuttuvissa tilanteissa,
  • tarkkuus ja laadusta tinkimätön asenne,
  • kyky työskennellä itsenäisesti ja priorisoida työtehtäviä ja
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito (ruotsi ja muu kielitaito katsotaan eduksi).

Miksi Borenius?

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Rohkaisemme henkilöitä useista eri taustoista hakemaan meille töihin. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari. Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme: olemme yhdessä Helsinki Pride -yhteisön ja Suomen Paralympiakomitean kanssa rakentamassa yhdenvertaisempaa yhteiskuntaa.

Tarjoamme harjoittelijoillemme samat kattavat työsuhde-edut kuin vakituiselle henkilökunnallemme. Etuihin kuuluu muun muassa työterveyspalvelu, tapaturmavakuutus, lounas-, liikunta- ja kulttuurietu, toimistolla sijaitsevan kuntosalin käyttöoikeus, Alepa-fillarikausi sekä etuhintainen hierontapalvelu. Pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa – toivotamme myös harjoittelijat lämpimästi tervetulleiksi osallistumaan yhteisiin tapahtumiimme!

Voit tutustua Boreniukseen työnantajana tarkemmin täällä.

Liity tiimiimme

Toimitathan suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja opintosuoritusotteesi mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään sunnuntaina 1.10.2023 alla olevan linkin kautta. Hakemukseesi kannattaa liittää mukaan myös lyhyt suomenkielinen video, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille vielä tarkemmin itsestäsi ja osaamisestasi. Käsittelemme vastaanottamiamme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme, että voit aloittaa työt sopimuksen mukaan syyskuussa ja työskennellä osa-aikaisesti noin kahtena päivänä viikossa.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tarkemmin, lisätietoja antaa HR Specialist Kia Koskivirta (040 137 5112) tai HR Coordinator Beda Repo (040 199 6338).

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri ikäisiä, sukupuolisia, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Boreniuksella työskentelee tällä hetkellä yli 200 henkeä, ja olemme yksi Suomen suurimmista ja kokeneimmista asianajotoimistoista. Tarjoamme kattavaa ja korkealaatuista palvelua kaikilla liikejuridiikan aloilla. Meillä on toimistot Helsingissä, Tampereella, New Yorkissa ja Lontoossa.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories

Additional information

Kia Koskivirta

Human Resources Specialist

Helsinki

Beda Repo

Human Resources Coordinator

Helsinki