Recruiting/1 Oct 2022

Open application Business Services

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avoinna olevaa paikkaa?

Avoimella hakemuksella voit hakea seuraaviin tiimeihimme:

  • Assistentit
  • Client Relations
  • HR
  • ICT
  • Toimistopalvelut
  • Kääntäjät

Miksi Borenius?

Asiantuntijaorganisaatiomme on antoisa työympäristö, jossa pääset vaikuttamaan toimintatapoihin ja tekemään tiiviisti töitä huippuasiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme erinomaisten työsuhde-etujen lisäksi korkeatasoista koulutusta ammatillisen kehittymisen tueksi, ja hybridityömallimme ansiosta työn ja vapaa-ajan yhteensovittaminen sujuu joustavasti.

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten aktiviteettien muodossa.

Liity tiimiimme!

Voit toimittaa suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut liitteet alla olevan linkin kautta. Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tarkemmin tarjoamistamme mahdollisuuksista, lisätietoja antaa Talent Acquisition Manager Erika Rönnblad (puh. 040 841 4889 tai erika.ronnblad@borenius.com).

Käymme hakemuksia läpi säännöllisesti ja olemme yhteydessä hakijoihin sopivan paikan avauduttua.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri ikäisiä, sukupuolisia, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä avoin hakemus

Voit toimittaa suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut liitteet alla olevan linkin kautta.

Lähetä avoin hakemus
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Categories