Recruiting/8 Oct 2022

Open Application Associate Trainee

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Associate Trainee -harjoitteluohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä juristin työhön asianajotoimistossa jo opiskeluaikana.

Voit hakea harjoittelupaikkaa seuraavista tiimeistä:

 • Banking & Finance
 • Capital Markets
 • Dispute Resolution
 • Employment
 • Environment & Natural Resources
 • EU & Competition
 • Fund Formation
 • IP & Technology
 • M&A
 • Projects & Construction
 • Real Estate
 • Tax

Associate Trainee -harjoitteluohjelma on tarkoitettu opintojensa loppuvaiheessa oleville oikeustieteen opiskelijoille. Harjoittelu tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena, sillä pääset käytännön työn kautta syventymään itseäsi eniten kiinnostavaan oikeudenalaan. Harjoittelun aikana pääset osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin, joissa tehtäviisi kuuluu esimerkiksi juridinen tiedonhaku, asiakirjojen laatiminen ja neuvotteluihin osallistuminen.

Harjoittelu on kokoaikainen ja kestää kuusi kuukautta. Jaksot alkavat aina helmikuun ja elokuun lopussa.

Miksi Borenius?

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten tapahtumien muodossa.

Liity tiimiimme!

Voit toimittaa englanninkielisen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut liitteet alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi, missä tiimeissä työskentely kiinnostaa sinua eniten. Hakemukseen kannattaa myös liittää lyhyt video, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille, kuka olet.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tarkemmin tarjoamistamme harjoittelumahdollisuuksista, lisätietoja antaa Talent Acquisition Manager Erika Rönnblad (puh. 040 841 4889 tai erika.ronnblad@borenius.com).

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman pian.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri ikäisiä, sukupuolisia, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä avoin hakemus

Kerro hakemuksessasi, missä tiimeissä työskentely kiinnostaa sinua eniten. Hakemukseen kannattaa myös liittää lyhyt video, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille, kuka olet.

Lähetä avoin hakemus

Seuraa meitä Instagramissa

Instagram-tiliämme seuraamalla pysyt ajan tasalla mm. opiskelijatapahtumistamme ja avoimista harjoittelupaikoistamme.

Tästä Boreniuksen Instagramiin
Share on LinkedInTweet about this on XShare on Facebook

Categories

Additional information

Erika Rönnblad

Talent Acquisition Manager

Helsinki