Recruiting/8 Oct 2022

Open Application Junior Trainee

Aloita urapolkusi Boreniuksella! Junior Trainee -harjoitteluohjelmamme tarjoaa sinulle mahdollisuuden perehtyä työhön asianajotoimistossa jo opiskeluaikana.

Junior Trainee -harjoittelijamme pääsevät kokeilemaan, millaista on työskennellä liikejuridiikkaan erikoistuneessa asianajotoimistossa ja luomaan tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten. Työtehtäviin kuuluu muun muassa lähetin tehtävät ja sisäisen postin jakaminen, vastaanoton ja kokouspalveluiden sijaistaminen, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestelyissä avustaminen sekä muut avustavat toimistotehtävät.

Harjoittelu on osa-aikainen (1–3 päivää viikossa) ja kestää noin vuoden. Meille on tärkeää, että jokainen harjoittelijamme kykenee edistämään opintojaan suunnitellussa aikataulussa, ja siksi Junior Trainee -harjoittelijamme sopivat työvuoroistaan joustavasti keskenään.

Miksi Borenius?

Haluamme olla edelläkävijä ja suunnannäyttäjä monimuotoisen työyhteisön rakentamisessa. Boreniuksen arvot – yhdessä onnistuminen, toisten kunnioittaminen ja ammattiylpeys – ovat toimintamme perusta ja motivoituneet ja työstään innostuneet työntekijät menestyksemme mittari.

Arvomme heijastuvat myös pro bono -kumppanuuksiimme, sillä olemme sekä Helsinki Pride -yhteisön että Suomen Paralympiakomitean pääyhteistyökumppani. Työyhteisössä pidämme yllä hyvää ilmapiiriä ja juhlistamme onnistumisia yhdessä erilaisten sosiaalisten tapahtumien muodossa.

Liity tiimiimme!

Voit toimittaa suomenkielisen hakemuksesi, CV:si ja mahdolliset muut liitteet alla olevan linkin kautta. Hakemukseen kannattaa myös liittää lyhyt video, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille, kuka olet.

Jos jokin asia jäi mietityttämään tai haluat keskustella tarkemmin tarjoamistamme harjoittelumahdollisuuksista, lisätietoja antaa HR Specialist Kia Koskivirta (puh. 040 137 5112 tai kia.koskivirta@borenius.com).

Käymme hakemuksia säännöllisesti läpi ja olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin mahdollisimman pian.

Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat toimintamme ja henkilöstöpolitiikkamme keskiössä, ja haluamme rohkaista henkilöitä kaikista taustoista hakemaan paikkaa. Toivommekin, että hakijoiden joukossa olisi eri ikäisiä, sukupuolisia, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Lähetä avoin hakemus

Hakemukseen kannattaa myös liittää lyhyt video, jonka avulla voit erottautua muista hakijoista ja kertoa meille, kuka olet.

Lähetä avoin hakemus

Seuraa meitä Instagramissa

Instagram-tiliämme seuraamalla pysyt ajan tasalla mm. opiskelijatapahtumistamme ja avoimista harjoittelupaikoistamme.

Tästä Boreniuksen Instagramiin
Share on LinkedInTweet about this on XShare on Facebook

Categories